Sunday, April 3, 2016

Ott ja Matilda-Laulasmaa kohvik.

Tänane blogi postitus tuleb hoopiski ühest kohvikust :) Ma vaimustun väga harva Eesti söögikohtadest. Aga see koht, vot see on märkimist väärt.  Selle kohaga tegi mind tuttavaks sõbranna, kellega me pm iga kuu katsume kokku saada, et head-paremat süüa ja avastada erinevaid söögikohti. Nii ka seekord, kuid nüüd otsustasime minna linnast välja. Laulasmaale.


Kohviku nimi on Ott ja Matilda- Laulasmaa Kohvik. Asub see, nagu nimigi ütleb,  Laulasmaal, Kloogaranna tee 17. Täpsemalt  teeääres, sealse koolimaja vastas. Ilus majakene on. Isegi jõulu tulekesed olid alles ja vilkusid. Õhtul lisas see kõik ilu aina juurde.  Välja olid nad  juba mõned lauad-toolid pannud, kuid lumi oli samuti terassil. Tegin veel nalja, et noh, kas istume välja :D


Märkasin kohe nende avatud-suletud padjakest. Jah tegu ei olnud paberist-papist ega plastikust sildiga, vaid padjakesega.








 Ja kui sisse astusin olin lummatud. Tõesti. See oli nagu maal vanaema juures ja paremgi veel. Kõik olid täpselt viimistletud, midagi polnud sisekujunduses hooletusse jäetud. See õhkkond ja interjöör. Nii mõnus ja need toidud. Oeh..

Seal puu all me istusimegi.





Tellisin endale Kanalõigud BBQ marinaadis ja lisaks oli roheline salat, peedisalat ja ahjukartulid.





See kaste oli lihtsalt võrratult hea seal ja see kana..... Maitses nagu vanasti vanaema pannil tehtud liha. Ja kartulid olid sama maitsvad. Ma sõin ja nautisin. Kõrvale pakuti ise tehtud leiba. Kuid oleksin soovinud natukene värskemat leiba. Tundus, et see oli seisnud. Aga ei ma ei lasknud end heidutada. nautisin liha ja kartuleid täiel määral.


Magustoiduks tellisin Oreo koogi ja kakao sinna kõrvale.





 Järgmine kord tahan proovida nende kodujuustu kooki :D Kakaol oli mõnus vahukiht peal ja see oli nii hea. Meeldis kohutavalt nende tass, kuhu nad seda serveerivad.

Samuti olid meie toolidele pandud pleedid, kui jahe hakkab. Tõesti, seal oli natuke liiga külm, siseruumi kohta. Kuid kui juua sooja kohvi-teed-kakod, siis ei hullu.









Nende WC. ..



Nad on isegi väikeste laste peale mõelnud ja neile eraldi wc poti pannud. See oli lihtsalt nii äge. Kuskil mujal ma pole sellist asja kohanud.













Käte kuivatamiseks olid rätikud


WC-s oli selline lamp.. WOW


Kindlasti lähen ma sinna tagasi. Kahju on, et see asub natuke liiga kaugel, et seda kohta tihedamini külastada. Aga usun, et kui satun sinna harva, siis seda müstilisem see koht on. Soovitan soojalt.



No comments:

Post a Comment